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Obtención y caracterización de carbón activado obtenido de residuos de fibra de camélidos sudamericanos y evaluación de su aplicación como elemento de soporte para inmovilización enzimática alimentaria
Alatrista Corrales, A., Choque Delgado, G. T., Almonte Morveli, S. L., Chirinos Marroquin, M. C., DA SILVA -, T. L. & DA SILVA -, T. L.
28/01/21 → …
Project: Research
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Evaluación del efecto antioxidante de las hojas de Moringa oleifera l. en hamburguesas de carne
Medina Vargas, M. A., Choque Delgado, G. T. & CRUZ GONZALES, G. V.
4/11/20 → …
Project: Pregrade Thesis
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Valorización de los desechos de la producción de cerveza artesanal para su uso en la producción de una bebida funcional enriquecida con Beta-Glucano
Choque Delgado, G. T., Bellido Valencia, O., LAGUNA MACHADO, A. V., Lazaridou ., A. & ARONI TECSI, K. E.
13/06/18 → …
Project: Research
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Peruvian Andean grains: Nutritional, functional properties and industrial uses
Choque Delgado, G. T., Carlos Tapia, K. V., Pacco Huamani, M. C. & Hamaker, B. R., 2022, (Accepted/In press) In: Critical Reviews in Food Science and Nutrition.Research output: Contribution to journal › Review article › peer-review
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Heavy metal contamination and health risk assessment in grains and grain-based processed food in Arequipa region of Peru
Román-Ochoa, Y., Choque Delgado, G. T., Tejada Purizaca, T. R., Yucra Condori, H. R., Durand, A. E. & Hamaker, B. R., Jul 2021, In: Chemosphere. 274, 129792.Research output: Contribution to journal › Article › peer-review
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Stabilisation of betalains and phenolic compounds extracted from red cactus pear (Opuntia ficus-indica) by spray and freeze-drying using oca (Oxalis tuberosa) starch as drying aid
Morales, N. X. C., Gómez, K. Y. V., Schweiggert, R. M. & Choque Delgado, G. T., Jul 2021, In: Food Science and Technology International. 27, 5, p. 456-469 14 p.Research output: Contribution to journal › Article › peer-review
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Role of prebiotics in regulation of microbiota and prevention of obesity
Choque Delgado, G. T. & Tamashiro, W. M. D. S. C., Nov 2018, In: Food Research International. 113, p. 183-188 6 p.Research output: Contribution to journal › Review article › peer-review
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Yacon (Smallanthus sonchifolius): A Functional Food
Choque Delgado, G. T., da Silva Cunha Tamashiro, W. M., Maróstica Junior, M. R. & Pastore, G. M., Sep 2013, In: Plant Foods for Human Nutrition. 68, 3, p. 222-228 7 p.Research output: Contribution to journal › Article › peer-review
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